IKEA

Städat rummet 👏

Sunny day

cozy

 

Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Har tyvärr inte haft tid eller lust till att blogga. Från i onsdags till lördag var det Östersjöfestivalen, och jag hade för höga förväntningar, like always. Men det var helt okej ändå, jag träffade en hel del vänner och jag lärde även känna några roliga människor. Idag är det söndag och jag har bara varit hemma och legat ute i solen några timmar och ätit en massa vattenmelon (så gott!!
 
 

Thaibuffé

minbeauty.se

Minbeauty.se är en webbutik med lösögonfransar av högsta kvalitet till ett riktigt bra och billigt pris. Det finns lösögonfransar som passar både till en vardaglig och naturlig look och lösögonfransar som passar till fest och speciella tillfällen. Tycker verkligen att ni ska gå in och kika, klicka HÄR för att komma till deras sida och om ni skriver in rabattkoden: bloggläsare så får ni 15% på deras produkter! 
 
 
//Reklam

Mys vid havet

Curly hair

 

Söndag

 
Har varit en väldigt lugn dag idag. Legat ute på altanen och kollat på film, ätit och inte gjort så mycket mer, haha. Har precis smörjt in håret med en hårinpackning som ska sitta i under natten och det kliar i hårbotten, så jobbigt haha :( Imorgon ska jag ta bussen in till stan för att träffa Mimmie. Får se vad vi hittar på, men har inte träffat henne på riktigt länge så ska bli kul att få prata och umgås med henne! Ska sätta på ett avsnitt av OTH och sedan försöka sova. Hoppas ni haft en bra dag, kram! ♥

ny bloggdesign

Tröttnade på min förra bloggdesign, så jag bestämde mig för att göra en ny! Det tog sin tid, men nu är den äntligen färdig. Eller ja, det är några små saker som jag behöver fixa till och headern är bara tillfällig, för det blev lite strul med storleken på den jag hade tänkt att använda, så jag ska försöka fixa det med. Jag är jättenöjd med den än så länge iallafall! Vad tycker ni? Fick förresten en fråga om jag kunde göra bloggdesigner åt andra, och i framtiden, när jag har lärt mig allting lite bättre, så kan jag definitivt göra det! 

Godmorgon

lillplutten

 

Wilkinson Sword - Intuition Naturals

 
Intuition är utvecklad och producerad av Wilkinson Sword - en av världens 2 ledande producenter av högkvalitativa raksystem för kvinnor och män.
 
Hyvelskaftet, duschhållare och refillhållare är tillverkade av återvunnet material och förpackningen är 100 % återvinningsbar.
 
De 4 ultratunna bladen med skyddsgaller omges av en raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten.  Den innehåller 100 % Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden mjuk och len.
 
 
En av de bästa rakyvlar jag har använt. Trots att den är så stor så är den greppvänlig och väger väldigt lite, vilket gör den lätt att använda. Runt bladen sitter som sagt en raktvål som innehåller Aloe Vera och E-vitamin, som förhindrar uttorkning och den gör huden otroligt mjuk! Benen blir verkligen silkeslena efteråt!
 
//Reklam

Myskväll

Svenska favoriter

  

Karlskrona

Varit i Karlskrona hela dagen idag med la familia. En runda på stan, ett stopp för "lite" glass på glassiären och sedan grillning hos farfar. Supermysigt!
Hur har er dag sett ut? Kram!
 
 

Festival wanties

 
Summer Festival

Åhus

Är i Åhus. Sol, bad och glass. Hur härligt som helst!

Två nya favoriter

 
 
 

Kvällsmys

Konfirmation

Var som sagt på Almas konfirmation idag, den var jättemysig. Alma och Lisa sjunger sååå fint, fick rysningar. Hade inte kameran med mig så det blev bara ett par stycken bilder med en dålig iPhone-kamera.

A little roadtrip

Drog på en liten roadtrip med mamma, pappa och Johannes. Fint väder och väääldigt mysigt var det.  Imorgon klockan 10 åker jag in till stan och fixar lite, sedan vid 11 börjar Almas konfirmation, då ska jag och Ida dit och kolla. Hoppas ni haft en bra dag, kram!
 
 

Vinnaren av veckans blogg

Vinnaren av veckans blogg blev Amanda! Grattis till dig tjejen! Hon har en jättefin och bra blogg, intressanta inlägg och mycket bilder!
Klicka HÄR eller på bilden här nedanför för att komma till bloggen. ♥
 
 

Indian Chai

Ska lägga mig i min nybäddade säng med en kopp Chai-te och jordgubbsrulltårta och kolla på det senaste PLL avsnittet, mys. Kramis

 

Veckans blogg

Vill du bli veckans blogg? Det enda du behöver göra är att kommentera ”Jag är med” i kommentarerna. Ju fler gånger desto större chans. Vinnaren dras på fredag.
LYCKA TILL!   
 

Tisdag

Hej! Förlåt (igen..) för dålig uppdatering! Vet dock inte vad jag ska skriva om, då min vardag är inte särskilt intressant nu för tiden. Om ni har något tips om vad jag kan skriva om så kommentera gärna det! 
Idag har jag mått mycket bättre än vad jag gjorde igår. Har spenderat hela min dag i sängen, mer eller mindre iallafall, och kollat på film. Imorgon ska jag klippa mig, vet inte hur jag ska ha det än, men ni kommer få se före och efter bilder. Nu ska jag försöka sova, hörs imorgon, godnatt! ♥
 
 
 

Monday

Ingen uppdatering idag, ursäkta för det. Svimmade innan idag när jag stod ute i köket, usch. Vet inte riktigt varför det hände, men det beror nog på att jag druckit och ätit för lite, eller också att jag sovit dåligt och varit uppe så länge om nätterna. Men hur som helst, när jag föll ner på marken så slog jag i huvudet i marken så nu har jag riktigt ont i huvudet. Vi tänkte åka in till sjukhuset för säkerhetens skull, men jag ville inte det så jag hoppas huvudvärken går över, men annars blir jag nog tvungen att åka in. Nu ska jag krypa ner i sängen och prata färdigt med Philip, kolla på en film och sedan lägga mig. Hoppas er dag har varit bättre än min!  Kram

Favoriterna just nu

  

Try to sleep

Har verkligen vänt på dygnet, vilket suger då jag sover bort halva dagen, vaknar liksom mellan 14:00 - 16:00. Nu är klockan redan 01:15 och jag ligger klarvaken i sängen framför datorn och lyssnar på Ron Pope, som har en helt underbar röst. Ska sätta på ett avsnitt av Grey's Anatomy och hoppas på att jag blir lite trött så jag kan försöka somna. Vi hörs imorgon, godnatt! 


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: [email protected]





Design laget av Julie Viktoria