Wilkinson Sword - Intuition Naturals

 
Intuition är utvecklad och producerad av Wilkinson Sword - en av världens 2 ledande producenter av högkvalitativa raksystem för kvinnor och män.
 
Hyvelskaftet, duschhållare och refillhållare är tillverkade av återvunnet material och förpackningen är 100 % återvinningsbar.
 
De 4 ultratunna bladen med skyddsgaller omges av en raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten.  Den innehåller 100 % Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden mjuk och len.
 
 
En av de bästa rakyvlar jag har använt. Trots att den är så stor så är den greppvänlig och väger väldigt lite, vilket gör den lätt att använda. Runt bladen sitter som sagt en raktvål som innehåller Aloe Vera och E-vitamin, som förhindrar uttorkning och den gör huden otroligt mjuk! Benen blir verkligen silkeslena efteråt!
 
//Reklam

  0 kommentarer på "Wilkinson Sword - Intuition Naturals"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: [email protected]





Design laget av Julie Viktoria