Kvällspromenad

Åhus

 
 

Polen

Ikväll åker jag

Hejsan! Har varit hemma från skolan både igår och idag. Sitter just nu i soffan och kollar på tv, ska snart ta och städa undan lite på mitt rum och sedan ska jag börja med packningen, för ikväll åker jag, Johannes, mamma och pappa till Polen! Vi åker färjan klockan 19:30 från Karlskrona och imorgon går vi upp tidigt för att äta frukost och sedan blir det en heldag i Polen. Vet inte om vi skulle vara i Gdansk eller Gdynia, vi kanske hinner med båda städerna. En massa shopping, mat och annat roligt. Ska ta försöka ta en massa bilder, som kommer upp här på bloggen antigen på torsdag eller fredag. Hoppas ni ha det bra, kram!
 

Konfirmation

Shopping i Karlskrona

Jag har alltså då bestämt mig för att börja blogga igen efter ett litet uppehåll. Jag trivs verkligen inte med designen, och jag hittar verkligen ingen bättre än denna. Ni får stå ut med denna ett tag, tills jag hittar en som kan hjälpa mig med en ny design. 
 
Idag har jag och mamma varit i karlskrona och haft det riktigt mysigt. Massa shopping och supergod mat, slutade också med att både hon och jag skaffade oss en iPhone + en till min bror. Dock så kommer inte min förrän nästa vecka, så jag får ha min gamla mobil några dagar till. Har långhelg nu, hur skönt som helst. Har inget planerat, men ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. 
 


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria