Helplessly

Ingen skola för min del idag. Varit på sjukhuset och när jag kom hem ikväll har jag suttit ute och ätit grillat. Finns inte särskilt mycket att berätta, men ja.
Ligger och kollar på Glee just nu och ska snart lägga mig och sova. Skola imorgon och är inte taggad överhuvudtaget men vi har sovmorgon och slutar halv tre tror jag, så det blir ingen lång dag som tur väl. :))
 
 Hittade denna låten för någon dag sedan och ja, what can I say, den är jättebra och går på repeat. 

Igår och idag

Igår vaknade jag sent, vid två ungefär, så jag fick skynda mig att äta och sedan hoppade jag in i duschen och råkade glömma bort tiden (typiskt mig). Fick skynda mig att föna och fixa håret, sminka mig och sätta på mig kläder, för vid fem kommer pappa och skjutsar in mig till stan.
Vi hängde hos Alma en stund innan vi drog iväg till Lindenborg där vi grillade och umgicks med några vänner. Någon timme senare stack vi till ett annat gäng där den "riktiga" grillningen var. Hela kvällen var lyckad tyckte jag och jag var sååå trött när jag kom hem, somnade så fort jag lade mig i sängen.
 
Vaknade rätt så sent idag också. Har suttit utomhus hela dagen och solat, grillat och haft det mysigt. Termometern visade 28.2 grader vilket är helt sjukt. Men det är ju bara bra och att jag har fått färg är ju ännu bättre, haha. 
 
Två bilder från igår har jag att bjuda på :))
 
 

Långfredag

Eftersom mamma och pappa är i Malmö tills imorgon så är jag och bröderna ensama hemma. Denna dagen har gått väldigt fort, även fast det är långfredag (oj, vad rolig jag är).
Hade egentligen tänkt göra lite skolarbete som hade varit väldigt bra om jag blev färdig med innan skolan börjar igen, men har istället sovit bort halva dagen och kollat på Millenium triologin. 
 
Jag har en sak som jag har planerat och funderat på i några dagar. Jag har dock många saker kvar att fixa, och jag tänker inte berätta ännu vad det är för något. Men jag ser fram emot att jag ska börja med detta och hoppas att det ska bli braaaa :))
 
Snart börjar Let's Dance, ha det bra!
 
Den kända giraff pyjamaströjan har jag gått runt med idag :))

Favourites
Dinner

Igårkväll åkte jag och träffade Ida och Alma. Vi var hemma hos Alma och åt middag, pratade och kollade på film. Det var supermysigt som vanligt :))
Idag har jag inte gjort något särskilt. Varit fint väder men ändå har jag varit inomhus, haha...
Jag är kär

Får väl be om ursäkt till den dåliga uppdateringen. Har lite olika anledningar varför den har varit som den varit, men jag ska bli bättre. Har inte hänt något särskilt som ni har missat. Jag har lov och har ingenting planerat. Ätit bananpannkakor för första (och sista) gången och även fått världens största crush på Cameron Dallas och Matthew Espinosa. Alltså... det är helt sjuuuukt. Har suttit sen i fredags och kollat på alla deras vines och bilder. Jag har varit vaken till sent på nätterna och kollat igenom alla deras klipp på youtube. Jag har börjat gråta fem gånger (??!!) och jag vet inte varför, haha. Alltså, det är helt sjukt. Vill så gärna träffa dem och resten av killarna i magcon. Blir så ledsen för jag vet hur liten sannolikheten är att dem kommer till Sverige...
 
Cameron Dallas
Matthew Espinosa!!❤️

School

Engelska nationella avklarat, gick inte bra alls.... Men vi är glada ändå :)))
 


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria